​Okergeel - Shiatsupraktijk - Yoga

Cursusaanbod / leren masseren

Cursus / workshop op vraag

In mijn praktijk bied ik ook workshops aan op maat voor minstens 2 personen. Leer je graag een rug losmaken, schouders en nek masseren of wil je liever een zachte massage van het gelaat aanleren? Wil je elkaar graag een gehele ontspannende massage kunnen geven? 

Stel je vraag en ik werk een programma uit op maat. Tot en met 6 personen lukt dit in mijn praktijkruimte. Ben je met meer, dan zoeken we een aangepaste ruimte. 

Wil je gewoon graag met twee een workshop 'leren masseren' volgen of wil je graag iemand een workshop met twee kado doen, dan kan je ook gewoon een sessie van twee uur online boeken

Workshop yin yoga en shiatsu op 15/08/2019 van 10 tot 16u

Tijdens deze workshop komen zowel yin yoga als shiatsu aan bod. Vanuit de yin yoga leren we enkele houdingen die inwerken op ons zenuwstelsel en ons in een diepe rust en ontspanning kunnen brengen. Daarnaast leer ik jullie enkele basistechnieken shiatsu aan en oefenen we bij elkaar het geven van een ontspannende massage.

Deze workshop is voor minimum 4 en maximum 6 personen. Ik zorg voor thee en water. Je lunch breng je zelf mee! Kostprijs: 65 €

Om in te schrijven, kan je me bellen, mailen of een bericht sturen via de contactpagina. Klik hier!

​© Okergeel - shiatsupraktijk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now