top of page

Maak hier online een afspraak!

Kom je voor het eerst, dan kan je voorlopig online enkel op dinsdag en donderdag om 11u een afspraak inplannen. Past dit moment niet voor jou, bel me dan even op om samen een ander moment te zoeken.

 

Je kan online een eerste afspraak vastleggen, een vervolg shiatsubehandeling of een afspraak met geschenkbon. Je kan ook een individuele yogales online inplannen. Maak je voor het eerst een afspraak, dan is het fijn als je kort je vraag/de reden van je afspraak vermeldt (bvb. vermoeidheid, je niet goed in je vel voelen, hoofdpijn, rugklachten, ontspanning,... ). 

Heb je interesse in een workshop shiatsu, neem dan even contact met me op!

 

Ben je al eerder hier geweest en vind je online niet direct een goed moment of is het lang wachten, mail of sms me dan even. Misschien heb ik nog een moment open staan dat niet online staat. 

 

Kom je met een geschenkbon, dan kan je kiezen tussen een ontspannende shiatsubehandeling of een individuele yogasessie. Er is dan geen tijd voorzien om uitgebreid vragen en klachten te bespreken. Wil je nadien verder samen aan de slag, boek dan alsnog een eerste afspraak in zodat er wel voldoende tijd voor is.

Krijg je geen bevestigingsmail na je online boeking, dan liep er misschien iets mis. Kijk dan even je spamberichten na en contacteer me als je ook daar niets vindt. 

bottom of page