top of page

Maak hier online een afspraak!

Helaas heb ik momenteel geen ruimte voor nieuwe intakes. Je kan eventueel wel aanmelden via mail voor een wachtlijst. Ik mail je dan wanneer er terug plaats is. 

 

Je kan online een afspraak maken voor een intake (je eerste afspraak), een vervolg-shiatsubehandeling of een afspraak met geschenkbon

Je kan hier ook een individuele yogales inplannen. 

Op dit moment kan je geen workshop shiatsu online boeken. Neem hiervoor even contact met me op!

 

Ben je al eerder hier geweest en vind je online niet direct een goed moment of is het lang wachten, mail of sms me dan even. Ik hou wekelijks nog een paar momenten vrij die niet online staan.

Maak je voor het eerst een afspraak voor een shiatsubehandeling, boek dan een intake en vermeld kort je vraag/de reden van je afspraak (bvb. rugklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, ontspanning,...). 

Een eerste afspraak (intake) duurt wat langer (1u30). Je betaalt hiervoor 75 euro. Nadien kost een vervolgbehandeling 60 euro. 

 

Kom je met een geschenkbon, dan kan je kiezen tussen een ontspannende shiatsubehandeling of een individuele yogasessie. Er is dan geen tijd voorzien om vragen of klachten te bespreken. Wil je nadien verder samen aan de slag, boek dan alsnog een intake in.

Krijg je geen bevestigingsmail na je online boeking, dan liep er misschien iets mis. Kijk dan even je spamberichten na en contacteer me als je ook daar niets vindt. 

bottom of page