top of page

Maak hier online een afspraak!

Je kan online een afspraak maken voor een intake (je eerste afspraak), een vervolg-shiatsubehandeling of een afspraak met geschenkbon. Je kan ook een individuele yogales inplannen. Voor een workshop shiatsu kan je best even contact met me opnemen

Je kan tot 24u op voorhand online boeken. Wil je weten of er sneller nog een plekje vrij is of vind je geen gepast moment, bel of sms me dan even. 

Maak je voor het eerst een afspraak voor een shiatsubehandeling, boek dan een intake en vermeld kort je vraag/de reden van je afspraak (bvb. rugklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, ontspanning,...). 

Een eerste afspraak (intake) duurt wat langer (1u30). Je betaalt hiervoor 75 euro. Nadien kost een vervolgbehandeling 60 euro. 

 

Kom je met een geschenkbon, dan kan je kiezen tussen een ontspannende shiatsubehandeling of een individuele yogasessie. Er is dan geen tijd voorzien om vragen of klachten te bespreken. Wil je nadien verder samen aan de slag, boek dan eerst een intake.

Krijg je geen bevestigingsmail na je online boeking, dan liep er misschien iets mis. Kijk dan even je spamberichten na en contacteer me als je ook daar niets vindt. 

  • Leg hier je eerste afspraak vast!

    1 uur 30 min

    75 euro