​Okergeel - Shiatsupraktijk - Yoga

Okergeel Yoga

Yoga in kleine groep

 

Bij Okergeel kan je yogasessies in kleine groep volgen! We doen eenvoudige oefeningen, yin yoga houdingen (met ontspannen spieren) en meridiaanstrekkingen, afgewisseld met yangere houdingen (waarbij we meer spierkracht gebruiken). Zo verbeteren en harmoniseren we onze vitaliteit en energiedoorstroming. Er is geen voorkennis of flexibiliteit vereist. Ik pas de oefeningen aan aan ieders mogelijkheden. 

Individuele yogasessies en assisted yin

Je kan ook een afspraak maken voor een individuele yogasessie. Ik laat je kennis maken met yin yoga door je in een aantal yogahoudingen te brengen en ik ondersteun je hierbij zodat je zelf heerlijk kan ontspannen. Dit heet 'assisted yin'.

Daarnaast is het ook mogelijk om een oefenreeks samen te stellen om thuis mee aan de slag te gaan. We zoeken een aantal yogahoudingen op jouw maat en ik maak van elke houding een foto die ik je doorstuur.

Je kan een individuele yogasessie (met oefeningen op maat voor thuis) of enkel een assisted yin yogasessie ook online boeken!

Yin Yoga

Door de Yin Yoga houdingen lang aan te houden en onze spieren beetje bij beetje te ontspannen, werken we in op onze gewrichten en onze fascia, het bindweefsel in het lichaam waar veel spanning wordt vastgehouden. We passen de verschillende houdingen aan aan ieders lichaam en mogelijkheden.

Yin yoga zorgt voor een betere vochthuishouding en verhoogt de soepelheid van onze fascia waardoor de chi of levenskracht beter kan stromen. Lang opgeslagen spanningen kunnen stilaan losgelaten worden waardoor pijnklachten verbeteren, we ons fitter en beweeglijker voelen. We leren bewust onze spieren te ontspannen, we brengen onze aandacht naar onze ademhaling en we leren ons lichaam beter aanvoelen. Door ons lichaamsbewustzijn te vergroten, kunnen we overmatige stress, verkeerde houdingen en spanningen ook beter aanvoelen, waardoor we in het dagelijkse leven sneller kunnen ingrijpen.

 

Groepslessen praktisch

Je kan op elk moment inschrijven voor een yogareeks in groep. Je kan ook eerst een proefles volgen om te zien of deze yoga bij je past.

Er is geen yogales tijdens schoolvakanties en feestdagen.

Inschrijven kan via het contactformulier, telefonisch of via mail!  Klik hier

Vergeet niet te vermelden voor welke ochtend- of avondreeks je graag wil inschrijven.

Prijs voor de groepslessen

Schrijf je in voor een reeks dan betaal je 10 euro per les. Ik bereken de prijs steeds op basis van het aantal lessen dat er nog gepland is tot de volgende schoolvakantie (kerstvakantie, paasvakantie, grote vakantie).

Een proefles kost 10 euro. 

Wil je liever af en toe een les volgen wanneer er nog plaats is, dan betaal je 12 euro per les.

Yogasessies vanaf september 2019

Vanaf 9 september 2019 starten er weer reeksen die lopen tot aan de herfst- of kerstvakantie. Deze gaan door op:

- maandagavond van 20u00 tot 21u30

- dinsdagavond van 19u30 tot 21u00

- woensdagochtend van 9u00 tot 10u30

Tot aan de herfstvakantie:

7 lessen (70 euro)

Tot aan de kerstvakantie:

14 lessen (130 euro indien je voor de volledige reeks inschrijft) op dinsdag en woensdag

13 lessen (120 euro indien je voor de volledige reeks inschrijft) op maandag

(geen les 11/11)

Stuur me een bericht indien je graag wil inschrijven! 

​© Okergeel - shiatsupraktijk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now