​Okergeel - Shiatsupraktijk - Yoga

Okergeel Yoga

Yoga in kleine groep

 

Bij Okergeel kan je yogasessies in kleine groep volgen! We doen eenvoudige oefeningen, yin yoga houdingen (vooral zittende en liggende houdingen met ontspannen spieren) en meridiaanstrekkingen, afgewisseld met yangere houdingen (waarbij we meer spierkracht gebruiken). Zo verbeteren en harmoniseren we onze vitaliteit en energiedoorstroming. Er is geen voorkennis of flexibiliteit vereist. Ik pas de oefeningen aan aan ieders mogelijkheden. 

Individuele yogasessies en assisted yin

Je kan ook een afspraak maken voor een individuele yogasessie. Ik laat je kennis maken met yin yoga door je in een aantal yogahoudingen te brengen en ik ondersteun je hierbij zodat je zelf heerlijk kan ontspannen. Dit heet 'assisted yin'.

Daarnaast is het ook mogelijk om een oefenreeks samen te stellen om thuis mee aan de slag te gaan. We zoeken een aantal yogahoudingen op jouw maat en ik maak van elke houding een foto die ik je doorstuur.

Je kan een individuele yogasessie (met oefeningen op maat voor thuis) of enkel een assisted yin yogasessie ook online boeken!

Yin Yoga

Een groot deel van de les bestaat uit Yin Yoga. Door de Yin Yoga houdingen lang aan te houden en onze spieren beetje bij beetje te ontspannen, werken we in op onze gewrichten en onze fascia, het bindweefsel in het lichaam waar veel spanning wordt vastgehouden. We passen de verschillende houdingen aan aan ieders lichaam en mogelijkheden.

Yin yoga zorgt voor een betere vochthuishouding en verhoogt de soepelheid van onze fascia en gewrichten waardoor de chi of levenskracht beter kan stromen. Lang opgeslagen spanningen kunnen stilaan losgelaten worden waardoor pijnklachten verbeteren en we ons fitter en beweeglijker voelen. We leren bewust onze spieren te ontspannen, we brengen onze aandacht naar onze ademhaling en we leren ons lichaam beter aanvoelen. Door het lichaamsbewustzijn te vergroten, kunnen we overmatige stress, verkeerde houdingen en spanningen ook beter aanvoelen, waardoor we in het dagelijkse leven sneller kunnen ingrijpen.

 

Groepslessen praktisch

Je kan op elk moment inschrijven voor een yogareeks indien er plaats is. Je kan ook eerst een proefles volgen om te zien of deze yoga bij je past.

Buiten een proefles, zijn losse lessen helaas niet mogelijk. Het is fijn om met een vast groepje te werken, zo leer je elkaar ook wat kennen. Daarnaast zal je ook meer effect ondervinden wanneer je regelmatig yoga beoefent.

Er is geen yogales tijdens schoolvakanties en feestdagen.

Inschrijven kan via het contactformulier, telefonisch of via mail!  Klik hier

Vergeet niet te vermelden voor welke ochtend- of avondreeks je graag wil inschrijven.

Prijs voor de groepslessen

Een yogales/proefles kost 10 euro.

Indien je na een proefles graag inschrijft, bereken ik de prijs steeds op basis van het aantal resterende lessen van die reeks.

Yogasessies vanaf januari 2020

Vanaf 6 januari starten er weer nieuwe reeksen die lopen tot aan de paasvakantie. Deze gaan door op:

- dinsdagavond van 19u30 tot 21u00  (volzet tot aan de paasvakantie)

- woensdagochtend van 8u45 tot 10u15  (nog 1 plaatsje vrij!)

- woensdagvoormiddag van 10u30 tot 12u00  (indien er voldoende vraag is, kan er op dit moment een groepje starten)

- woensdagavond van 20u tot 21u30  (volzet tot aan de paasvakantie)

Welkom!

​© Okergeel - Shiatsu & Yoga

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now